Бізнес, Статті, Суспільство

5 корпоративних подарунків, які реально сподобаються людям

У корпоративному світі подарунки є знаком уваги. Вони настільки увійшли в наше життя, що їхня відсутність уже вважається моветоном.

Скромні і недорогі сувеніри з логотипом які незамінні для проведення промоакцій та корпоративних заходів ви знайдете на сайті https://prioritet.com.ua/uk/529-korporativni-podarunki-nabori. Потрапивши до потенційних клієнтів, ці непомітні олівці, кулькові ручки та кишенькові календарики понесуть за собою інформацію про вашу фірму. І в якийсь момент виявляться в потрібному місці і в потрібний час для прийняття рішення саме в вашу користь!

Але корпоративні сувеніри мають дві великі проблеми:

  1. багато хто з них не використовується, тому що не має жодної функціональної цінності;
  2. ті, що мають функціональну цінність, наприклад, календарі та підставки для канцелярії, дарують багато компаній, а тому підвищується ризик того, що подарунок буде переданий або зовсім викинутий.

Як результат, мета подарунка – завжди нагадувати про вас як про надійного партнера – не досягається.

Підвищити цінність корпоративних сувенірів можна, подарувавши те, що реально затребуване. Ось дещо приблизно, які напевно сподобаються вашим партнерам та клієнтам.

Брендований плед-сумка

Практика показує, що такі пледи часто тримають у машині на випадок, якщо власник поїде на пікнік чи пляж. Тоді цей плед можна дістати, розстелити та зручно влаштуватися на природі. Як правило вони довго служать своїм господарям, а логотип завжди нагадує про компанію і створює про неї враження, як про бренд, що піклується про своїх клієнтів.

Надувна подушка для подорожей у чохлі з логотипом

Така подушка має великий плюс – вона майже не займає місця і затребувана в будь-якому виді транспорту. У відрядженнях її можна брати із собою у літак, поїзд, автобус. При подорожі на машині її можна тримати для пасажирів та дітей, які часто засинають у дорозі і яким потрібно правильно тримати голову, щоб вона не бовталася на купинах та при стартах-гальмуваннях.

Читайте також:  Босс GM: Tesla пока впереди в электромобилях, за $30 000-40 000 она не будет прибыльной до 2030 года

Логотип компанії на подушці також нагадуватиме про турботу бренду про клієнта.

Брендовані ялинкові іграшки

Звичайно, брендовані ялинкові іграшки вже багато хто дарує. Але й тут можна виділитись, додавши в подарунковий набір не просту, а дерев’яну іграшку. А якщо ще не розфарбовувати її, а дати можливість розфарбувати іграшку дітям клієнтів та партнерів, то подарунок набуде додаткової цінності. І логотип компанії не завадить вішати іграшку на ялинку щороку.

Складна сумка-шопер

Купувати пакети у магазині – це не екологічно. У Росії, особливо у великих містах, тренд на розумне споживання та турботу про довкілля. Тому багато хто прагне ходити в магазини зі своїми сумками.

Брендована складна сумка-шопер майже не займе місця в сумочці та рюкзаку і стане чудовим символом прояву турботи про навколишнє середовище.

Парасолька складна у футлярі

Парасолька буває потрібна і навесні, і влітку, і особливо восени. Футляр дозволить зручно його переносити і в разі потреби туди можна покласти мокру парасольку, щоб він не намочив рюкзак або сумку. Тільки не тримайте мокру парасольку у футлярі занадто довго – це може призвести до її псування.

Логотип компанії краще розміщувати не на самому зонті, а на футлярі – так буде вищою ймовірність, що клієнт буде його регулярно використовувати і дякувати компанії за такий корисний подарунок.

Висновок

Вибрати цікавий корпоративний подарунок важко, але можна. Ми вважаємо, що оптимальним буде подарунок, який реально можна використати в житті та який не подарують вашому клієнту ще 10 інших компаній. Тоді саме ваш презент асоціюватиметься з вашою компанією. А якщо подобається подарунок, то підсвідомо подобається бренд;)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *